WFV #236 – Pfalz Riesling Auslese 1989

Husk at du kan skrue op for kvaliteten ved at trykke på ‘møtrikken’ når videoen er startet og vælge en højere kvalitet. Alt efter hvor meget din internetforbindelse tillader.

Anbefaling Vine vi smager i dette afsnit Point pris
Godt Køb  Dr. Strieth Riesling Auslese Pfalz 1989 90  –

6 tanker om "WFV #236 – Pfalz Riesling Auslese 1989"

  1. Guys……., hvilket vidunderligt område at tage fat på. Moden vin, hvor drikkes der dog alt for lidt af den slags i Kongerriget.
    Og hvor er det skønt at se, når en fin gammel dame som dagens riesling står distancen. Hvilket vel er nok et bevis for, at tysk riesling er noget ganske særligt.
    Mere af det, bitte sehr…!

    Noget helt andet: hvilke tanker gør I jer omkring brugen af forskellige glas til forskellige typer vin? Har selv erfaret – godt manipuleret af et seminar med Riedel-glas – at glasset gør en kæmpe forskel for nydelsen. Under alle omstændigheder kunne dette emne sagtens være basis for mindst et afsnit på jeres forrygende blog. F.eks. at hælde afsnittets vin på 3 forskellige typer glas og så vurdere vinen ud fra dette.

    Keep it up, meget gerne med mere riesling og også gerne med alder.

    Mh Lars

  2. Hej Lars,

    Det med glas har vi snakket om flere gang, som et tema til et par videoer, har personligt endnu ikke gjort så mange erfaringer inden for emnet. Derfor endnu mere grund til at det snart skal udforskes. 🙂

    • Må indrømme, at jeg næsten gik bagover ved at mærke forskellen på duften på en sauvignon blanc, da den først blev serveret i et “korrekt” glas, siden på et chardonnay-glas (til de store fadlagrede, dvs. et stort, helt rundt glas).
      Det var næsten magi.
      Problemet er “kun”, at man ved f.eks. en privat smagning jo ikke kan skifte glas hele tiden, og at det perfekte smageglas faktisk ikke findes.
      Nå, det skal nu ikke være nogen undskyldning for ikke fortsat at drikke en masse vin….:-)

  3. Lars, det er egentlig en hemmelighed, man jeg kan faktisk slet ikke lide vin.. 😉
    Ej har ikke noget problem med den, synes bare ofte den bliver lidt triviel. Men efter et par SB smagninger, så har den åbnet op og vist forskellige stilarter og meget forskellige nuancer. Måske et par SB glas vil give den et ekstra skud.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.