4 tanker om "WFV #294 – Riesling og Muscat fra Alsace"

  1. Superfedt med Alsace! Det område kan bare så mange ting, som de færreste kender til, så rigtig dejligt, at I tager det op relativt ofte.
    En tilgang til Alscae kunne være at de på de forskellige stilarter, de toneangivende producenter satser på. Fra de fede, frugtige og rige vine, som folk som Zind Humbrecht og Deiss står for, til de bentørre og ranke udgaver, som Trimbach formentlig er ypperste repræsentant for. I kunne f.eks. poppe en Clos st Hune op en dag, det kunne være sjovt…:-)

    • Tak Lars!
      Vi satser på at kunne få taget det endnu mere op til foråret. Der er nemlig et rigtig interessant område som du påpeger. Og jo, vi må da lige ligge os i selen for at få en af de rigtig store med i et afsnit. Det kunne være genialt.
      God weekend

      • Alsace er et fantatisk alsidigt distrikt, hvor der hele tiden kommer nye økologiske producenter til. Distriktet er, som Tobias påpeger, et af de distrikter, som har rigtig mange økologiske marker. Du kan læse mere om økologisk vin fra Alsace her:

        http://www.nichevine.dk/alsace

        Klik på linket og scroll ned i bunden af siden 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.