På denne kolde mandag hvor den globale opvarmning er på alles læber, fortsætter jul på vinslottet ufortrødent videre! I dag ser vi på om champagne blot er surt, og hvordan man skal behandle sin champagne. Se med og find ud af hvad julemanden har bragt til os!
Smid endelig en kommentar – vi sætter pris på dem. Glædelig jul!
Vinen fra pakkekalenderen kan findes på linket herunder |
Haton Brut Reserve Champagne – point 87 – pris ca. 209,- |
Læs hvad vores point repræsenterer og se hvordan vores pointskala er opbygget hér.
Du kan selvfølgelig som altid sende os en mail med din adresse, så sender vi dig en af vores flotte wine factory badges!
Har du ikke set alle afsnittene, så klik på billederne.
Hey Toby og Bonde Greis 🙂
Hvor var det et godt afsnit, jeg glæder mig til at høre mere om champagne. Jeres afsnit er virkelig spændende, med den rigtige længde og seriøsitet, hygge, sjov og ballade. Må indrømme at I 2 er det bedste par, i supplementer hinanden godt. Selvfølgelig ikke noget ondt ment om den sidste person 🙂
Stephanie
Hej Stephanie 🙂
Mange tak for din positive kommentar – det er vi super glade for at høre.
Du kan sagtens glæde dig til boble-afsnittene mellm jul og nytår – der kommer vi virkelig til at gi gas med nogle spændende flasker!
“Den sidste person” er Mark, fra Kbh. – bare rolig, han er tykhudet. Selvom han selvfølgelig håber, at hans WFV-stil senere vil falde mere i din smag 😉