Jul på vinslottet – 3. december

Velkommen til Jul På Vinslottet. Det er blevet 3. december, i dag snakker vi endnu engang om vin. Er vin bare vin? eller er der forskel på
vin, findes der kvalitets vin og kvantitets vin? Få svar på dette og se hvad Julemanden har haft med til os 🙂

Smid endelig en kommentar – vi sætter pris på dem. Glædelig jul!

Vinen fra pakkekalenderen kan findes på linket herunder
The Barbarian Shiraz/Barbera 2007 – 84+ point – pris ca. 65 kr.

Vi er klar over at mange af de omkostninger vi nævner er variable – men håber i har forstået vores pointe, de faste omkostninger er de samme, om vinen koster 25 kr eller 200 kr.

Du kan selvfølgelig som altid sende os en mail med din adresse, så sender vi dig en af vores flotte wine factory badges!

Har du ikke set alle afsnittene, så klik på billederne.

jul på vinslottet jul på vinslottet2

7 tanker om "Jul på vinslottet – 3. december"

  1. Hej, læste om jeg i vores lokal avis på Amager – jeg synes at i på trods af jeres unge alder virkelig lader til at vide hvad i snakker om. Jeg er selv 52 og må indrømme at jeg har ladet mig inspirerer af jeres påstand om at forskelligt vin kan være godt, har tit købt flere kasser af det samme i Tyskland. Men i skal have tusind tak for at give sådan en gammel ræv som mig lidt at tænke over.

    Ser frem til de næste afsnit.
    Niels H.

  2. Ja, jeg ved sgu mildest talt ikke hvad jeg skal tænke..
    Hold kæft en gang bræk!
    I lukker lort ud i lange baner, og kæfter løs om ting I ikke ved en skid om..

    Men skide god julekalender, og fede nissehuer!!

  3. Hold da op Holger, du er da rigtig i julehumør! Kritik er altid godt i konstruktiv form, og det kan man vist ikke rigtig sige at din er?

  4. Hej Holger

    Tak fordi du har taget dig tid til at besvare vores video, de 20 sekunder af dit liv får du aldrig igen, dem kunne du fx ha brugt på at tænde tv’et, tjekke din Facebook-status eller pille næse.

    Efter hvad jeg kan læse ud fra dit kommentar, synes du at det er en god julekalender ikke mindst pga. nissehuerne – det sætter vi selvfølgelig pris på.

    Med hensyn til din ”kritik” – så sætter vi på WF stor pris på konstruktiv kritik, forslag til forbedringer, idéer, mv. Udtryk som ”bræk” og ”lort i lange baner” kan vi desværre ikke bruge til meget konstruktivt.

    Vi vil derfor blive glade, hvis du vil uddybe, hvad du mener, er dårligt, og direkte ”ting vi ikke ved en skid om”

    Det skal siges at dette ikke på nogen måde er en ”professionel blog, julekalender” der findes intet manuskript, der bliver ikke klippet i optagelserne. Det er 5 minutters ”ping pong” afslappet snak frem og tilbage, fyldt med grammatiske sprogfejl, nogle gange en smule vrøvl, og til tider lidt stilhed, alt optaget med et ganske normalt kamera. Det gør dog ikke, at vi mener vi kommer med direkte forkerte fakta og “lort”.

    Til slut – hvis du ønsker at få tilsendt en Wine Factory badge, som du kan hænge på din jakke, send os en mail på winefactory@winefactory.dk !

    Dette gælder selvfølgelig også alle andre, og tusinde tak for jeres kommentarer!

  5. Hej
    Super initiativ med denne informative og på samme tid morsomme kortfilms julekalender.
    Sidder og hygger mig med det om aftenen når jeg laver musik.

    Og, ja Holger, tror vist ikke julemanden har gaver til dig i år, Leif Sylvester sagde en gang, ay hvis man ikke har noget fornuftigt at sige så må man hellere tie.

    Dejligt med dette nye initiativ, håber at I kommer omkring bourgogne og burdeaux 🙂

    Kh
    Simon

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.