WFV #13 Interview på Gambero Rosso med Ferrari


Vi var så heldige at kunne få et lille interview med repræsentanten fra Cantini Ferrari. Huset skal ikke forveksles med den italienske bilproducent af samme navn. Selvom de dog har nogen træk tilfælles. Ferrari er anerkendt for at producere nogen af de største spumante i Italien. Deres spumante er på så højt niveau, at de sagtens tåler sammenligning med den ægte vare fra Champagne, hvis det er det man synes er morsomt.

Vi spørger her hvad der gør at de kan lave vin af så høj kvalitet som det gør, i forhold til mange andre producenter i Italien.

I glasset har vi deres Perlé, som kun produceres i gode år. Perlén er efter vores mening et rigtigt godt glas, og trækker let de 90+ point. At sætte et præcist tal på ville ikke være rimeligt, da forholdene på en messe ikke er optimale. Om end, vi dog klart kan sige at den er pengene værd!

Vi beklager selvfølgelig baggrundsstøjen, men den kan vi ikke gøre så meget ved. Så spids øre!

Er du i øvrigt interesseret i italiensk vin, så husk vi meget vil have dig med til vores italienske smagning!

7 tanker om "WFV #13 Interview på Gambero Rosso med Ferrari"

  1. Ciao moviestar:). Godt interview, set bort fra baggrundsstøjen. Og jeg ville nyde at få Perlé serveret af den italiensk-klingende repræsentant igen:)

  2. Super fedt, at se en lidt anden tilgang til vinens verden. Vil meget gerne se mere af den slags ;).
    Meget professionelt

  3. Hvem ville ikke altid nyde en Perlé mere!?
    I lige måde Chris!
    Vi håber på at kunne lave mere af denne slags, og vi håber at kunne lave noget sjovt materiale fra vin’italia!

  4. @Rentzmann

    Hvornår skal i derinde? Jeg står og gør klar til at bestille billetter, men det kunne jo være sjovt at koordinere det til samme tidspunkt?

  5. Argh, fredagen er skidt for os. Tror jeg bliver nødt til at hoppe fra denne, ellers sjove, gathering.

    Vi bestiller til Lørdag, da vi ikke kan holde fri begge dage – Ellers var alternativet at tage tidligt hjem fredag, og det er jo ikke sjovt!

Leave a Reply to Chris Broholm Cancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.