4 tanker om "WFV #237 – Massolino Barbera d’alba giuseppe 2005"

  1. Er det ok at smide en kommentar, selvom man “kun” er FCK-fan og har været det siden klubbens begyndelse i 1992…?
    Har netop kigget på et par af jeres aller tidligste afsnit på WF, og jeg skal da ellers love for, at der er sket en udvikling. Man kan ikke ligefrem beskylde jer for at have sceneskræk mere….-), men da I bærer den hjem med stor humor og overskud, gør det sgu ikke noget, at El mariachi, BIF og andet godtfolk får så stor opmærksomhed.
    Mht barbera: enig, det drikker vi for lidt af. Det er jo ren og skær velsmag, og de fadlagrede eksempler sidder i reglen lige i skabet. Kunne være sjovt med en ren barberasmagning en dag.
    Mht barbera med alder: Smagte for et par år siden et 20-årigt eksemplar fra Claudio Alario (compagniet.dk.)ved en winemakers dinner, og den var hverken træt, slidt eller brugt. Bare elegant.

    Forza FC!

    • Hehe! Det tog os 237 afsnit at smide et kort efter FCK – BIF forholdet 😉
      Det er i den grad sjovt at se udviklingen i tempo og indhold gennem de seneste par år!

      Vi holdet en Barbera smagning for et par år siden, blindt, med at fra 49,- til 300+ (svjh) Morten husker som regel de italienske smagninger bedre. Men den aften overperformede de billige og de dyre underperformede, hvis man skal sige det mildt. Ret interessant.

  2. Allo

    Nu kommer ham med klæbehjerne til bordet 😉

    Toppen af den omtalte Barberasmagning var Pio Cesara, Fides.. genialt !!!!! generelt er Pio bare noget af det bedre Piemonte!

    Når Rasmus siger, der var en overraskelse blandt de billigere refererer han nok til Franco Roero´s Barbera d´asti 🙂 Det var smukt og koster 130 kr.

    Skuffelsen var til gengæld til stede, da vi smagte La Spinetta´s Barbera.. Den koster over 300 og var ikke ikke nær så kompleks og fyldig, som eksempelvis Franco 😉 Søg btw på Barbera, så kommer der en lille skrivelse frem omkring smagningen 🙂

  3. Hej Morten,

    Fundet!
    Er helt enig i din beskrivelse af Pio Cesare. Fik et glas af hans “normale” Barbera d´Alba på restaurant Grappa i Århus fornylig, og det ER altså bare godt.
    Lækker, slikken næsen med elegant faddosering, som man kan sidde og sniffe til meget længe. Oven på det nænner man næsten ikke at drikke, for det kan næsten kun skuffe.
    Det gjorde det så ikke, men ingen tvivl om, at næsen var bedst og hele prisen værd.

    mh Lars

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.