2 tanker om "WFV #332 – Paul Kubler Riesling og Edelzwicker"

  1. Så kom der edelzwicker på bordet, og nu mangler vi vel bare smagning af vine på pinot noir for at have været raden rundt….?
    En lille kommentar til det med at blande druer i Alsace. Terroir´isten over dem dem alle, Alsace´s enfant terrible, Jean-Michel Deiss, begyndte allerede i slut-90´erne at blande og plante druer sammen. Han kalder det for complantation. Hans filosofi er, at det er jordbunden m.v., der skal “tale”, således at druen blot er en budbringer. Meget ala det, man er i Bourgogne. Han har da også lavet sin egen klassifikation: kommune, første cru, grand cru.
    Glæder mig meget til jeres førstehåndberetninger fra Alsace – håber I har fikset nogle gode producentbesøg. Kan I allerede nu løfte sløret for, hvem der skal besøges etc…..?

    • Interessant omkring J-M Deiss.
      Tror faktisk at vi nok misser P-N i denne omgang, men cremant kommer vi ud i 🙂
      Listen indtil videre: Bott Geyl, Weinbach, Josmeyer, Roland Schmidt, Muré, Leon Beyer og Kuentz-bas. Som det kan ses har vi taget lidt udgangspunkt i det vi har smagt her i temaet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.