WFV #11 – Champagne 2002, Blanc de blancs

Godt nytår! Vi håber alle er kommet godt ind i det nye år. Vi sparker året igang med endnu en omgang bobler. (det kan man bare ikke få nok af) Denne gang smager vi på Blanc de Blancs (100% Chadonnay) fra super årgang 2002.

I løbet af afsnittet bliver vi meget opmærksomme på, hvor meget en Champagne udvikler sig mens den er åben, det er også derfor at den ene af flaskerne går fra 85/86 point til 90! Prøv at eksperimenterer med det næste gang du drikker bobler.

Smid gerne en kommentar eller et spørgsmål!

Vi tester i dette afsnit følgende vine.
R. Renaudin Premier Cru 2002 – point 90 – pris 299,-
Paul Goerg Premier Cru 2002 – point 85 – pris 299,-
Veuve Fourny & Fils Premier Cru 2002 – point 92 – pris 699,-

Læs hvad vores point repræsenterer og se hvordan vores pointskala er opbygget

Dagens værter: Rasmus Greis & Tobias Liechti

Ikke set alle afsnit? Se flere afsnit her:

WFV #7 - Champagne WFV 3 - Ripasso vs Amarone

3 tanker om "WFV #11 – Champagne 2002, Blanc de blancs"

  1. He He – Ja, den R. Renaudin 02′ bedømte vi desværre alt for hurtigt!
    Efter bare 5 min. mere i glasset, efter vi havde slukket kameraet, væltede det frem med smør, bagt fersken, honning og mandler, m.m. m.m.
    Helt klart den bedste pagne TIL PRISEN, jeg har smagt det sidste års tid – havde jeg ikke kendt prisen, ville jeg sikkert have bedømt den til 5-600kr. og minimum 90+ point!!!
    Men sådan er det, det fungerer med WFV – vi prøver at gi vores seere den mest åbenbare og ærlige fremvisning af vores smagsløg i aktion, hvilket så nogle gange resulterer i en forhastet bedømmelse – vi vil altid prøve at give en kort forklaring og intro til de givne videoer, i det stykke tekst der er under videoen, og derigennem evt. korrigerer bedømmelser, som vi f.eks. gør det i dette afsnit.
    😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.