9 tanker om "WFV #170 – Leitz og Josmeyer Riesling"

  1. Jubii. Riesling. Har drukket en del Josmeyer, men aldrig været så begejstret som I. De er oz store og kan findes på utrolig mange vinkort både herhjemme og i Frankrig – og så er de samtidig til at betale.

  2. Hejsa I to
    Skøn video – er selv helt vild med Josmeyer! Nu hørte jeg at du til højre snakkede om en Grand Cru Hengst – har I smagt den? Hvis ikke så kan jeg virkelig anbefale det! Den står godt i den dyre ende (ca. 350-400 kr), men den er virkelig alle pengene værd! Lige i øjeblikket har jeg en stående fra 2004 som skal drikkes når fjordrejernes sæson starter om nogle måneder.

    Mvh Hans

    • Hej Hans
      Tak for din kommentar – jeg er ham til venstre 😉
      Jeg har drukket Hengst 2004 og 1986 i maj sidste år. Muligvis også en årgang mere. Det er bestemt godt, og 2004 var efter min mening den mest vellavede af de to, selvom 1986 selvfølgelig var bedre men det vil jeg tilskrive dens alder.
      Jeg ratede Hengst 04 her: http://winefactory.dk/2011/05/riesling/. Glæd dig til den!
      Mark

      • Allo Hans B

        Hengst 86, 04 og 07 har vi smagt. Er enig med Mark i, at 04 klart var bedst. Den er bare perfekt lige nu. 07 mangler finesse og er meget mere frisk i stilen endnu. Den er efter min mening ikke 400 værd endnu, men det er 04!!!

        • Tak for svar! Kan I fortælle mig hvor I ha fået fat i 86’eren henne? For det kunne da være spændende at give den et forsøg!

          Mange hilsener
          Hans

        • Vi fik den på en smagning en ven holdt i forbindelse med sit 25 års jubilæum. Han havde købt den direkte fra Josmeyer så vidt jeg husker. Det havde selvfølgelig den fordel at den har ligget perfekt i deres kælder, men desværre også at man ikke rigtig kan fremskaffe det.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.