Jul På Vinslottet – 23. december

Nu er det lille juleaften, og nøj hvor vi glæder os til i morgen. I mellemtiden fortsætter vi på vinslottet med at leverer julekalender til jer! I dag snakker vi om portvin, og vi smager på to stilarter. Og mon ikke julemanden naturligvis har været forbi en lilleproducent og hentet godter til os?

Smid endelig en kommentar – vi sætter pris på dem. Glædelig jul!

Vinen fra pakkekalenderen kan findes på linket herunder
Casal dos Jordoes Ruby – point 85 – pris ca. 149,-
Casal dos Jordoes Tawny – point 85 – pris ca. 149,-

Læs hvad vores point repræsenterer og se hvordan vores pointskala er opbygget hér.

Du kan selvfølgelig som altid sende os en mail med din adresse, så sender vi dig en af vores flotte wine factory badges!

Har du ikke set alle afsnittene, så klik på billederne.

jul på vinslottet2 jul på vinslottet2

4 tanker om "Jul På Vinslottet – 23. december"

  1. Ris a la mande og portvin er perfekt partner – en anden spændende ting dertil der også kunne sætte lidt nye traditioner til bordet kunne være, at, prøve en Pedre Ximens sherry, også det der kaldes en PX Sherry – den søde sherry til de lidt bitre kirsebær. Man kunne også kaste sig ud i VDN Banyuls – Frankrigs svar på Portvin, dette har jeg aldrig prøvet, men teoretisk set burde det spille! Glædelig jul 🙂

  2. Hej Nietzsche 🙂

    Som du måske allerede har hørt eller ved, så er den omtalte bog for mange, en portvins-BIBEL i DK.
    H. Oldenburgs position som portvins/vin/spiritus ekspert, kan der vist ikke rokkes ved, og selve bogens indhold er også gennemgående, af en god kvalitet. Helt sikkert en god “smut-vej” hvis man ønsker at tilegne sig portvins-viden, på den tid det tager at læse en bog.

    Når det er sagt, kan man selvfølgelig altid ønske detaljer ændret (tonen i sproget, subjektive vurderinger man er uenige i osv.). Men egentlig vil vi fra WineFactory generelt rose, at folk har lysten og modet, til at skrive noget litteratur om vinverdenen, og specielt hvis det er på dansk.

    Jeg ved der snart kommer endnu en revideret udgave på markedet, så hvis du overvejer at investere i et eksemplar, var det måske værd at vente lidt – både hvis du/man har lyst til at få det nyeste, og selvfølgelig også fordi de gamle udgaver vil falde markant i pris 😉

  3. jeg har skam bogen (2. revideret udgave). Jeg fik den gratis 😉
    Ville bare høre jeres vurdering. Tusind tak for svaret.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.